Ultimate Combat Noise er et studie i begrænsning og det er ingen kunst. Det er en disciplin.Ultimate Combat Noise skærer ind til benet. Midlerne og metoderne er enkle - effektive og øjeblikket er kort. 15 sekunder er og bliver 15 sekunder.

Kontakt gerne Ultimate Combat Noise: soran_daugbjerg <at> hotmail <dot> com
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2007:

Ultimate Combat Noise spillede til Noisejihads 2 dages festival i december sidste år. Det var et godt arrangement og som altid er disse festivaller en god mulighed for at gense de andre beboere i den grænseløse støjgetto.

Noisefesten blev også startskuddet for et større støjværk der i løbet af vinteren, gradvist har udviklet sig og pt. er del 1 ved at være færdigt. Projektet er i UCN regi anderledes da det inkludere r andre medspillere samt i konkret spilletid svarer til en halv udgivelse med UCN. Værket vil blive fremført senere på foråret, men flere informationer følger.

Aktuelt spiller Ultimate Combat Noise på Den Borgerlige/Sølystgade Beboerhus i Århus d. 23/3/07.


2006:

Stik modsat min hensigtserklæringen fra sidste år opdaterer jeg ikke min hjemmeside

hver måned, dog er det stadig mit ønske at have en aktiv hjemmside. Selvom formålet med siden at promovere UCN aktiviteter, vil jeg fremover også fokusere på sagens kerne nemlig Noise i et bredere perspektiv. Det er min plan at opdatere med noise relateret læsestof i form af anmeldelser, artikler, interviews og lign. for den interesserede læser der ønsker et indblik i Noise scenen, specielt den japanske.

Men det er faktisk et ok år for Ultimate Combat Noise. I april spillede UCN i godt selskab med det øvrige Noisejihad, på den stort anlagte noisefestival Broken Nose i København. Koncerten var min bedste indtil dato og stemningen på festivalen var god, ingen dødstrusler eller det der er værre f.eks. strømsvigt.Dertil kom et godt gensyn med mennesker jeg holder af, men ikke ser så ofte. Inspiration. Festivalen blev også til et fedt releaseparty for min nye udgivelse "Breakdance".

Albummet er udgivet på 8K MOB, et label der hader dig både seriøst og dedikeret. Lydbidder fra det nye album kan høres på AUDIO siden. Derudover er der en festival mere i sigte. UCN deltager på PHONO, en elektronisk festival der løber af stablen den 28-30 September i Odense.Okt. 05:

Ultimate Combat Noise skal spille med japanske Kouhei på Splab!
Dertil kommer at 2 nye sange er ude på hjemmesiden lige til at hente ned.


Sep. 05:
Har gennemlyttet gamle lydfiler og nye lydfiler. Overvejer et cd -r projekt m. Skamstøtten, men det er pt. også det eneste konkrete eller mangel på samme i den sammenhæng.


Aug. 05:
Ultimate Combat Noise spillede i forbindelse med Aarhus Festuge i Vennelyst Parken hvor Støjfolk fra Tyskland, Sverige og Danmark satte hinanden stævne. Det var et par interessante dage der bød på meget forskelligt udi elektronisk musik. Specielt søndag eftermiddag er værd at huske , da uniparkens samlede bestand af fugle samt mindre padder og krybdyr blev udslettet, under < Sound Of Impact>'s ekstremt brutale koncert.

Mar. 05
Noisejihad's nye netlabel "Noisejihad Live" har ud givet UCN settet fra koncerten med Mag Necro og MSBR. Er selv overordenlig tilfreds med resultatet.
Desuden er to helt nye UCN numre er blevet lagt op, og der er flere på vej i de kommende måneder. Tjek "audio" sektionen.

Er begyndt at arbejde på skriftligt materiale og indhold til Nippocalypse Nu! Der bliver et webzine med artikler, interviews og andet med udgangspunkt i den japanske noise scene. I støbeskeen er essays om noise pionerene Hijokaidan og interview med den nye generation her repræsenteret ved Tokyofænomenent Guilty Connector.


Feb. 05
Ultimate Combat Noise spillede den første koncert i næsten et år. Anledningen var som support for fornemt besøg fra Japan mere præcist MSBR og Mag Necro. Koncerten fandt sted på Det Jyske Kunstakademi i Aarhus, der danner en perfekt ramme for denne type koncerter. Ultimate Combat Noise åbner aftenen og jeg synes det går godt. Hen i mod slutningen af sættet trænger svage mennsker ind på Splab og udover at skabe panik og utryghed forsøger de at forhindre mig i at gøre det jeg er kommet for. Det lykkes ikke og alt kommer senere op at køre på skinner.
Koncerten mindede mig på flere måder om min første koncert i Aarhus 5 år tidligere. Det var også Ultimate Combat Noise, det var som opvarmning for japanske Seedmouth og der var ca. 20 betalende gæster og vist enda et par stykker der var tilrejsende. Uden publikum ingen koncerter og dermed heller ikke mulighed for at vise hvad man kan og, ikke mindst, kan blive bedre til.

MSBR og Mag Necro leverede to rigtige gode afvekslende og støjende sæt. MSBR er Hr. Koji Tano fra Tokyo der i mange mange år har været primusmotor og igangsætter på den globale noise scene. Udover MSBR udgiver Koji noise magasinet Denshi Hatasuon, driver en pladebutik, fungerer som koncert arrangerør mm.


Jan. 05
Startede det nye år med at udvælge 3 sange til en dansk compilation. Har udvalgt 2 nye sange til nærværende hjemmeside og er pt. på vej i træningslejr som optakt til februar mdr. Hvor UCN efter planen spiller opvarmning for japanske MSBR i Aarhus.


Dec. 04
Er tilbage efter et ophold i japan, med en enkel afstikker til Korea. Med i rygsækken hjem er der udover en stak japanske Noise udgivelser også masser af tankegods og indtryk der skal fordøjes.